Дата / Час


сряда 06 ноември 2019 - 18:20:02
изглед за печат
Днес, 06.11.2019 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков уважи първите заседания на новоизбраните общински съвети в Антоново и Омуртаг.
Областният управител откри учредителните сесии на общинските съвети в двете общини на област Търговище. Като акцент в обръщението си към новоизбраните кметове на общини, общински съветници и кметове на населени места, г-н Стайков заяви, че е време да се загърбят политическите различия и партийните пристрастия, а всички заедно и обединени да работят за просперитета на местните жители. „Винаги може да разчитате на мен, като представител на държавата в нашата област. Уверявам Ви, че ще подкрепям всяко начинание за доброто на общината и жителите”, заяви г-н Стайков от трибуната по време и на двете церемонии. Той пожела пълен и успешен мандат на новосформираните Общински съвет – Антоново и Общински съвет - Омуртаг.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище