Дата / Час


понеделник 15 април 2019 - 17:22:33
изглед за печат
Днес, 15.04.2019г., областният управител г-н Митко Стайков присъства на официалното откриване на изцяло обновената Детска ясла „Първи юни” в гр. Търговище.
Церемонията по отриването започна с музикална програма, подготвена от малките възпитаници на яслата. Празничната програма продължи с водосвет и приветствия на кмета на града д-р Дарин Димитров и директора на детската ясла г-жа Сашка Илиева.
Кметът съобщи, че тoвa e тpeтият зaвъpшeн oбeĸт пo пpoeĸт „Обновяване и модернизация на общинската образователна инфраструктура“ по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020. По проекта са ремонтирани ДГ „Снежанка“ и Първо ОУ „Христо Ботев“. Предстои да бъде открита и обновената сграда на ДГ "Cнeжaнĸa". От своя страна директорът на яслата г-жа Сашка Илиева благодари на всички, които са дали своя принос за обновяването на сградата и им пожела здраве, а на децата - много игри и забавления.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище