Дата / Час


вторник 11 септември 2018 - 14:33:05
изглед за печат
Днес, 11.09.2018 г., в Търговище официално бе открита нова производствена база на българска фирма, специализирана в производството на работни облекла. На събитието присъстваха областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков, заместник – областният управител г-н Панайот Димитров, директорът на шивашкото предприятие г-жа Евгения Панайотова и ръководството на банката, подкрепила инвестицията.
Преди официалното откриване областният управител се срещна с директора на шивашката фирма и със всички служители, започващи работа в новото предприятие. Той пожела успех на ръководството в реализирането на бизнес начинанието и попътен вятър, а на служителите – здраве, отговорност и удовлетворение от работата. От своя страна г-жа Панайотова благодари на губернатора и на ръководството на банката за подкрепата и съдействието, а на своите служители пожела здраве и сили.
Директорът на предприятието и официалните гости обходиха помещенията на шивашкото предприятие, които са изцяло оборудвани с необходимата техника и машини, а отец Бисер Христов отслужи молебен.
Новата производствена база на българската фирма се намира в сградата на бившата печатница в Търговище. Компанията е специализирана в производството на корпоративни униформи и на работни облекла, които издържат на студ и киселина. Тя е на българския пазар от 23 години и изнася дрехи в 10 държави. И към момента продължава набирането на служители, като се предвижда да се разкрият общо 150 работни места.

Областна администрация Търговище

ИЗЛОЖБА 140 ГОДИНИ НАРОДНО СЪБРАНИЕ

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище