Дата / Час


четвъртък 08 ноември 2018 - 17:49:58
изглед за печат
Днес, 08.11.2018 г., Пенсионерски клуб „Здравец” в търговищкото село Здравец отбеляза своя 10-годишен юбилей. Официален гост на празника беше областният управител на Търговище г-н Митко Стайков. Да поздравят възрастните хора в селото дойдоха и представители на различни институции и членове на пенсионерски клубове от съседни населени места.
„Виждам, че вие сте едно голямо семейство. Толкова много гости, толкова много хора Ви уважават и почитат! Пожелавам на всички вас, на хората от третата възраст, да сте живи и здрави, все така усмихнати и да поддържате духа на българщината”, заяви областният управител и пожела на възрастните хора още дълги години да празнуват.
Гостите от своя страна бяха приветствани от председателя на клуба г-жа Надежда Георгиева, която благодари на всички хора и най-вече на Община Търговище и кметството в Здравец за оказаното съдействие през годините клубът да бъде топъл и уютен.
Членовете на клуба представиха накратко мероприятията и инициативите през изминалите 10 години и си пожелаха да продължават да си взаимодействат за поддържането на социални контакти и още много пъти по 10 години клубът да развива своята дейност.
Освен отбелязване на 10-годишния юбилей, повод за празника бяха осъществяването на контакти с хора от други клубове и привличането на нови членове от с. Здравец, които да се убедят на място, че в селските клубове кипи живот.
Празникът завърши с изпълнения на фолклорни състави.Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище