Новина: Областният управител дари многофункционално устройство на Регионалната библиотека в Търговище
(Категория: Областна администрация Търговище)
Публикувано от user1
сряда 30 октомври 2019 - 13:14:10

Днес, 30.10.2019 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков подари мултифункционална копирна машина за нуждите на Регионалната библиотека „Петър Стъпов” в областния град. Символично г-н Стайков връчи дарението на директора на културната институция г-жа Росица Куцарова, в присъствието на нейния екип.
В навечерието на Деня на народните будители – 1 ноември, областният управител дари многофункционалната машина, в знак на уважение и признателност към работата на служителите в Регионалната библиотека. „Приемете този жест като знак на благодарност за неуморния Ви труд по опазване на писаното слово за поколенията” – заяви пред библиотекарите в Търговище г-н Стайков.


„Безкрайно сме щастливи от предоставеното ни ново устройство. То ще ни осигури допълнителни възможности при изпълнение на всекидневните ни ангажименти и услугите към нашите потребители” – каза с благодарност г-жа Куцарова.
Директорът на РБ „Петър Стъпов” в Търговище изрази желанието на целия колектив на библиотеката за продължаване на добрите контакти и високата лична ангажираност на областния управител, по отношение повишаване качеството на условията за работа и предоставяните услуги в културната институция.
Новина от Областна администрация Търговище
( http://tg.government.bg/news.php?extend.1009 )