Новина: СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ В ТЪРГОВИЩЕ НАГРАДИ НАЙ-ДОБРИТЕ СИ СПОРТИСТИ ЗА 2015 ГОДИНА
(Категория: Областна администрация Търговище)
Публикувано от admin
сряда 20 януари 2016 - 14:14:08

Спортно училище „ Никола Симов“ в Търговище отличи за пореден път най-добрите си спортисти. На тържествената церемония присъства областният управител Светлин Бонев, който награди заелите първите три места в индивидуалното класиране. Състезателката по спортна стрелба Мирослава Минева спечели първото място, следвана от Светослав Петров - борба и Светослав Ангелов - спортна гимнастика.

В отборното класиране, първото място бе отредено за отбора по футбол –старша възраст, второто място зае тимът по футбол – деца, а третото място – отборът по футбол – младша възраст.Областният управител благодари на треньорите за неуморната работа и за това, че са подготвили талантливи спортисти. „Спортното училище е голяма ценност за нас и всички трябва да помогнем за неговото развитие и за създаването на модерна база“, заяви г-н Бонев и пожела успешна година и още повече победи.

През 2015 г., възпитаниците на училището са завоювали 29 шампионски титли, 20 втори места и 12 трети места от републикански и държавни първенства.
Новина от Областна администрация Търговище
( http://tg.government.bg/news.php?extend.121 )