Новина: Областният управител събра бившите губернатори на Търговище
(Категория: Областна администрация Търговище)
Публикувано от user1
събота 02 март 2019 - 13:20:01

За втора поредна година областният управител на Търговище г-н Митко Стайков покани в петък (1.03.2019 г.) на среща бившите губернатори, ръководили администрацията от основаването й през 1999 г. до днес. На поканата се отзоваха Иво Иванов, Петър Карагеоргиев, Емел Расимова, Валери Симеонов и Севда Ерменкова.
По време на срещата Стайков ги запозна както с реализираните, така и с бъдещите си идеи в областта на здравеопазването, инфраструктурата, земеделието, спорта и др. Той подчерта, че в последните години бяха реализирани редица проекти, които промениха облика на града, затова негов основен приоритет продължава да е развитието на общините и областта. В тази връзка областният управител подчерта, че заедно със заместник областния управител Панайот Димитров са направили един добър екип, защото са обединени от една обща цел – да помагат на хората и да реализират всички бъдещи идеи и проекти за развитието на област Търговище.


Срещата на настоящия областен управител с бившите губернатори е традиционна и се провежда всяка година в навечерието на 3 март.

Новина от Областна администрация Търговище
( http://tg.government.bg/news.php?extend.818 )