Дата / Час


вторник 07 януари 2020 - 12:16:05
изглед за печат
Днес, 07.01.2020 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков участва в работна среща, свързана с неотложни ремонтни дейности по довеждащия водопровод, осигуряващ вода до общините Търговище, Шумен и Велики Преслав. В срещата, инициирана от областния управител на област Шумен проф. Стефан Желев, участваха още кметовете на трите общини – д-р Дарин Димитров, г-н Любомир Христов и г-н Янко Йорданов; управителите на ВиК-Търговище ООД и ВиК-Шумен ООД; ръководители на болнични заведения на територията на общините, представители на областните дирекции на МВР, „ПБЗН” и др.
По време на работната среща бяха дискутирани редица теми по проблема, тъй като се очаква водоподаването до населението да бъде преустановено за период до 36 часа. Целта на срещата бе да се коментира как създаденото неудобство да бъде по-лесно прието от живущите на територията на трите общини. Присъстващите експерти говориха за състоянието на довеждащия водопровод, предстоящите дейности и сроковете за тяхното реализиране.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище