Дата / Час


петък 02 април 2021 - 14:50:55
изглед за печат
Днес, 02.04.2021 г., чаши с анти-ковид покритие получиха общо 18 институции от област Търговище. Така бе реализирана първата част от преразпределението на чашите, обработени със специално V-block покритие против разпространението на заразата от COVID-19 до реалните им ползватели, след като във вторник тази седмица в Областна администрация – Търговище бяха доставени общо 9 000 броя от тях.Припомняме, че те бяха дарени от ръководството на стъкларския холдинг „Тракия Глас България” ЕАД – Търговище на Министерство на здравеопазването, откъдето пък организират разпределението им в страната.

В рамките на деня бяха предадени определените количества за медиците от трите многопрофилни болници на територията на област Търговище, както и за здравните работници от ЦСМП-Търговище, РЗИ и РЗОК. Разпределени бяха и необходимите количества за работещите в системите на МВР – ОДМВР-Търговище, РС ПБЗН-Търговище, както и за служителите на ТОЛ-управление – клон Търговище. Чрез РУО-Търговище с чаши ще се сдобият и учителите от детските градини и училищата на територията на областта. Работещите в Областна администрация – Търговище, Община Търговище, ОДЗ, ДГС-Търговище, ВиК-Търговище и дирекциите „Бюро по труда” в Търговище, Попово и Омуртаг също са сред първите, получи от иновативното изделие.

[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище