Дата / Час

Невена Стоянова завоюва третото място

четвъртък 04 юли 2024 - 16:58:36
изглед за печат
Ръководството на Областна администрация - Търговище и част от екипа на институцията се включиха в турнира по стрелба с пистолет, организиран от Областна дирекция на МВР - Търговище.
По традиция турнирът се провежда в навечерието на професионалния празник на служителите на МВР - 5 юли, с участието на общинска и областна администрация, представители на съда, прокуратурата и др. партниращи институции.
На участниците бе направен предварителен инструктаж за боравене с оръжие, както им бе дадена и възможност за три пробни изстрела.
При мъжете първо място зае кмета на община Търговище д-р Дарин Димитров, следван от Смилен Атанасов от Районна прокуратура - Търговище и Пламен Драганов от Окръжен съд - Търговище.
При дамите трето място завоюва Невена Стоянова от Областна администрация - Търговище, второ - Стояна Боянова от Окръжна прокуратура - Търговище, а първо - Нели Димитрова от Окръжен съд - Търговище.
Директорът на ОД на МВР - Търговище ст. комисар Светлин Петев, поздрави всички участници в турнира и награди победителите на призовите места.
Заместник областният управител на област Търговище Гергана Цонева изказа благодарност към директора на ОД за поканата Областна администрация да се включи в турнира и пожела на работещите в системата на МВР здраве, благоденствие, професионална удовлетвореност и успехи.
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2024, Всички права запазени - Област Търговище