Дата / Час


сряда 18 март 2020 - 15:35:15
изглед за печат
Днес, 18.03.2020 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков се среща с ръководството на стъкларския холдинг „Тракия Глас България” ЕАД. Визитата бе съвместна с представители на Регионална здравна инспекция – Търговище и ОД на МВР – Търговище.
Пред директорите на заводите и ръководителите на отделните звена д-р Марин Йовов – гл. секретар и епидемиолог на РЗИ – Търговище, представи актуална информация относно начините за предпазване от заразяване с коронавирусната инфекция. „С дисциплина и самоконтрол ще преодолеем заболяването” – каза д-р Йовов. Той разясни първите признаци, за които следва да се наблюдават жителите на цялата страна във времето на извънредно положение.
В заводите вече са въведени правила за недопускане на заболяването. Ежедневно се извършват дейности по дезинфекция на автобусите, превозващи работниците в предприятието. На портала за завода се измерва телесната температура на всеки пристигащ. Предоставят се предпазни маски за лице и дезинфекциращи препарати.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище