Дата / Час


петък 16 юли 2021 - 13:29:10
изглед за печат
Днес, 16.07.2021 г., областният управител на област Търговище Станимир Парашкевов бе гост на официалното откриване на новопостроен търговски център в гр. Търговище. Церемонията бе съпроводена от празничен концерт на фолклорен ансамбъл „Българе”.

Търговският обект е собственост на местните предприемачи Стилиян и Пламен Петрови. Комплексът е разположен в кв. „Запад 2” в гр. Търговище, като заема 5500 кв.м. площ. В него са обособени магазини за дрехи, козметика, хранителни продукти и стоки за бита, както и заведение за обществено хранене. За удобство на клиентите тук има и над 160 паркоместа.

„Чест и удоволствие е за мен да Ви поздравя с официалното откриване на търговски център „Retail Park Targovishte”, каза в приветствието си областният управител. Г-н Парашкевов изрази личната си признателност за смелостта и дързостта на младите предприемачи да инвестират в Търговище, тъкмо във време на глобална пандемия, която безусловно оказва негативно въздействие върху икономическото развитие на България и света.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2022, Всички права запазени - Област Търговище