Дата / Час

Поздравителен адрес от името на Областния управител днес бе връчен на г-жа Мариянна Савова за отличното представяне на балет "Вега" в "България търси талант"

вторник 17 май 2022 - 12:56:41
изглед за печат
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
ДО БАЛЕТ "ВЕГА"


Уважаема госпожо Савова,
Уважаеми таньори и всички, които правите магията „ВЕГА“,


Чест е да Ви поздравя с високите успехи на националната танцова сцена!
За всеки град е чест да има такава танцова формация, която успешно привлича и учи младите на стил, естетика, грациозност и обич към танца.

Класирането на балет „Вега“ за финалите, в челната тройка на националния телевизионен формат „България търси талант“, е признание за категоричното успешно представяне на търговищките деца на форум от този ранг и за цялостната Ви творческа работа, като ръководител на състава. Вашите танцови изяви създават истински празнично настроение в пуб.ликата и всички, имали възможността да се докоснат до таланта на Вашите възпитаници!
Приемете моите адмирации за неуморния труд, търпение и всеотдайност. Желая Ви здраве, висок професионализъм и много заслужени аплодисменти.
Скъпи танцьори, продължавайте да бъдете все така работливи, очарователни и танцуващи млади хора, защото само така се прави изкуство на световно ниво!
Успех на всички!С уважение,
Станимир Парашкевов
Областен управител на област Търговище
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2022, Всички права запазени - Област Търговище