Новина: Областният управител съдейства за осигуряването на нов автомобил за нуждите на ЦСМП-Търговище
(Категория: Областна администрация Търговище)
Публикувано от admin
понеделник 18 януари 2021 - 14:22:23

Високопроходим автомобил ще подпомага дейността на специалистите от ЦСМП-Търговище, при необходимост от спешна помощ в труднодостъпните райони на област Търговище. Придобивката вече попълва автопарка на ЦСМП-Търговище, след активното съдействие на областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков.

Днес, 18.01.2021 г., г-н Стайков посети Центъра за спешна медицинска помощ в Търговище и се срещна с директора на структурата д-р Янка Андреева. За оказаната подкрепа тя връчи Благодарствен адрес на областния управител. „Благодарим за Вашата коректност, екзактност, грижа и съпричастност към поставения от нас проблем, който разрешихте изключително бързо, точно и релевантно. Изразявайки своята висока признателност за тази толкова необходима придобивка, ние също поднасяме своите адмирации за нашето ползотворно сътрудничество, партньорство и ангажираност към потребностите на нашата организация!” – се чете в документа.


Заради закононарушения, автомобилът от марката „KIA” е бил конфискуван от служители на Дирекция „Митници”. След съдебно дело, същият е отнет в полза на държавата, а сега е предоставен на ЦСМП-Търговище, за улеснение работата на спешните медици при отзоваване на повиквания.

Новина от Областна администрация Търговище
( http://tg.government.bg/news.php?extend.1378 )