Новина: ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ВРЪЧИ ПОЧЕТНИЯ ЗНАК НА НАШАТА ОБЛАСТ И ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС НА Г-Н БОЖИДАР НИКОЛОВ ПО СЛУЧАЙ НЕГОВАТА 80- ГОДИШНИНА
(Категория: Областна администрация Търговище)
Публикувано от user1
сряда 16 ноември 2022 - 07:22:56


ДО
Г-Н БОЖИДАР НИКОЛОВ
ГР.ТЪРГОВИЩЕ

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
Уважаеми Господин Николов, приемете моите най- сърдечни поздрави по повод Вашият 80 годишен юбилей
Една достойна годишнина за личност, надарена с много таланти и с будна активна гражданска позиция. Вашата отдаденост на добрата журналистика, на чистото слово и книжовност –Ви отрежда заслужено място сред най- ярките общественици и духовни будители на съвременно Търговище. През всичките тези години поколения млади журналисти и творци, хора на перото и духовността, израснаха, с примера, който имаха и ще имат във Ваше лице. Защото толкова много и толкова малко са тези години, преди всичко изпълнени с любов и вярност към пламенната журналистика и преклонението към българското слово, род и родина! На днешният ден честваме творческия юбилей не само на главния редактор и уважаван от всички журналист и писател, но и личния празник на човека Божидар Николов. Безкрайно позитивен и с плам към всичко стойностно, Вашият опит, житейска мъдрост, човешка деликатност и отстояване на принципи и позиции е пример, достоен за подражание и уважение.
Уважаеми Господин Николов,
изразявам увереността си, че като творец ще запазите яркото си присъствие в културния и обществения живот в нашия град. Пожелавам Ви здраве, дълголетие, топлота, дарявана от близките, вярна муза и успешни творчески търсения и намирания!

Честит достоен юбилей!
С уважение,
СТАНИМИР ПАРАШКЕВОВ
Областен управител на област Търговище 15.11.2022 год.
Новина от Областна администрация Търговище
( http://tg.government.bg/news.php?extend.1925 )