Новина: Зам. областният управител на област Търговище Петя Кирилова присъства на 11-та конференция на Регионален Синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа"
(Категория: Областна администрация Търговище)
Публикувано от user1
събота 18 ноември 2023 - 17:01:43

Заместник областният управител на област Търговище Петя Кирилова присъства на 11-та отчетно-изборна конференция на Регионален Синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа", която се проведе в гр. Търговище.
Зам. областният управител на област Търговище Петя Кирилова приветства председателя на СО "Подкрепа" д-р Юлиян Петров и делегатите на конференцията.
"През изминалите години КТ "Подкрепа" се утвърди като надежден социален партньор, готов да защитава професионалните и социални интереси на работещите. Пожелавам Ви да запазите това доверие и да го затвърждавате с годините", каза зам. областният управител на област Търговище Петя Кирилова.
По време на форума бе представен отчет на постигнатото през изминалия 4-годишен мандат на организацията и бяха начертани приоритетите и предизвикателствата пред бранша.
По време на конференцията д-р Даниела Димова бе преизбрана за председател на организацията, обединяваща синдикалистите в сферата на образованието от област Търговище.


Новина от Областна администрация Търговище
( http://tg.government.bg/news.php?extend.2048 )