Новина: Заместник областният управител на област Търговище Димитър Станев присъства на общинския кръг на състезанието по Безопасност на движението
(Категория: Областна администрация Търговище)
Публикувано от user1
понеделник 18 март 2024 - 12:15:15

Заместник областният управител на област Търговище Димитър Станев присъства на общинския кръг на националното състезание на МОН по Безопасност на движението, който се проведе в гр.Търговище.
Ill ОУ "П.Р.Славейков" в гр.Търговище бе домакин на състезанието.
След оспорвана надпревара в първа възрастова група V-VII клас бе присъдено първо място на домакините от lll ОУ "П.Р.Славейков", под ръководството на учителите Павлина Стоянова и Росен Мутафов.
Първенци във втора възрастова VIII-X клас група станаха младежите от ПГИИ "Джон Атанасов" - гр.Търговище.
"Адмирации към всички деца и младежи, както и към техните учители и ръководители за наученото по Безопасност на движението. В съвременното общество движението е неизменна част от ежедневието ни, а възможността децата да са запознати с правилата и тяхното правилно прилагане, ги прави отговорни, предпазливи и внимателни пешеходци, а след време и водачи на МПС", коментира заместник областният управител на област Търговище Димитър Станев след състезанието.
Той поздрави победителите, с пожелание да трупат нови знания и практически умения.Новина от Областна администрация Търговище
( http://tg.government.bg/news.php?extend.2093 )