Новина: Областният управител на област Търговище Гергана Цонева присъства на официалното откриване на 245-я Традиционен пролетен панаир в Търговище
(Категория: Областна администрация Търговище)
Публикувано от user1
понеделник 13 май 2024 - 10:45:01

Областният управител на област Търговище Гергана Цонева присъства на официалното откриване на 245-я Традиционен пролетен панаир в Търговище "Изложение 2024".
Мажоретният състав и Духовият оркестър предвождаха дефилето от централния площад „Свобода“ до изложбените зали в Художествена галерия „Никола Маринов“, където официално бе открит 245-я Традиционен пролетен панаир.
„Нека следващата една седмица открие за всички търговци и изложители нови възможности. Нека е време за намиране на нови партньори и съмишленици. Нека за всички посетители е време за положителни емоции“, заяви кметът на Търговище д-р Дарин Димитров. Над 200 са участниците в търговското изложение в галерията, на откритите площи пред нея, както и на веселия панаир.
"Традиционният търговищки панаир е неизменна част от културно-историческото наследство на града ни, а интересът към него с всяка година става все по-голям. Желая на търговищенци и гостите на града да се насладят на богатата културна програма в панаирната седмица", бе пожеланието на областният управител на област Търговище Гергана Цонева.Новина от Областна администрация Търговище
( http://tg.government.bg/news.php?extend.2131 )