Новина: Областният управител поздрави пенсионерите от Давидово, по повод Международния ден на възрастните хора
(Категория: Областна администрация Търговище)
Публикувано от user1
вторник 01 октомври 2019 - 12:46:57

Днес, 01.10.2019 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков поздрави членовете на Пенсионерски клуб „Златна есен” – с. Давидово, общ. Търговище, по повод Международния ден на възрастните хора. В знак на уважение г-н Стайков поднесе цвете на всяка от присъстващите дами.
Председателят на ПК „Златна есен” г-жа Стихомирка Жечкова посрещна областния управител и благодари за подкрепата, оказвана в годините. Общо 30 са възрастните хора от Давидово, които намират разнообразие при срещите си в пенсионерския клуб.
В обръщението си областният управител заяви: „Днес ние, Вашите наследници, Ви дължим много – внимание, обич, уважение. Дължим Ви и време. Защото в забързания ни делник, Ви лишаваме от нашето присъствие и повече топлота в отношенията ни.” Той пожела на всички присъстващи здраве и щастие, обич и благополучие.


При срещата си с областния управител г-жа Жечкова и възрастните хора от Давидово потърсиха съдействие за отремонтиране на две стаи, които биха ползвали като ново място за своите срещи. Г-н Стайков огледа помещенията и пое ангажимент за намиране на реални възможности и средства, с които те да бъдат реновирани.


Новина от Областна администрация Търговище
( http://tg.government.bg/news.php?extend.992 )