Дата / Час


четвъртък 17 октомври 2019 - 17:14:36
изглед за печат
Днес – 17.10.2019 г., представители на Областна администрация – Търговище бяха гости на тържество в СУУУС „Свети Иван Рилски” – Търговище, организирано по случай 19 октомври – патронен празник на училището.
По повод празника и във връзка с отбелязването на 108 години от създаването на учебното заведение, заместник областният управител г-н Панайот Димитров изпрати поздравителен адрес до директора на СУУУС г-н Росен Милачков и педагогическия колектив, като им пожела много здраве, вдъхновение и успехи както в личен, така и в професионален план. „Продължавайте все така мъдро и с вяра, с постоянство да чертаете житейския път на своите ученици” – се чете още в поздравлението на г-н Димитров.
Специализираното училище за ученици с увреден слух е едно от трите подобни образователни институции в страната и е единственото на територията на Североизточна България. През настоящата 2019-2020 учебна година в него се обучават и възпитават общо 52 деца и младежи на възраст между 6 г. и 18 г. от общо девет области.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище