Дата / Час


петък 27 март 2020 - 16:06:40
изглед за печат
Днес, 27.03.2020 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков проследи напредъка по строително-ремонтните дейности на тренировъчната зала по вдигане на тежести в Търговище.
Седмица след като стартира ремонтът на залата, в която ежедневно тренират щангистите от СК „Светкавица” – Търговище, вече са подменени покривната конструкция и ел.-инсталацията. Старата, прогнила дограма е подменена с нова от PVC. Строителните работници са конструирали окачени тавани на всички прилежащи помещения, както и поставят вътрешна изолация по стените. Предстои да бъдат обновени подовата настилка и санитарните възли.
Обновяването на залата стана възможно с подкрепата на министъра на младежта и спорта г-н Красен Кралев, който лично се запозна в началото на миналата година с неблагоприятните битови условия, при които тренират спортистите. Последва изготвяне на проект и обявяване на обществена поръчка, при изпълнение на които бяха отпуснати и необходимите средства. В ремонтните дейности ще се инвестират общо 70 000 лв. от бюджета на Министерството на младежта и спорта.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище