Дата / Час


четвъртък 10 октомври 2019 - 16:22:57
изглед за печат
С Постановление на Министерския съвет Община Търговище ще получи 2 000 000 лв., целево финансиране за основен ремонт на общински път, свързващ Път II - 49 и „Тракия Глас България” ЕАД – Търговище. Това бе решено на заседание на Министерски съвет на 09.10.2019 г.
Днес – 10.10.2019 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков представи подробности за осигурената субсидия на пресконференция в пресцентъра на Областна администрация – Търговище. В срещата с медиите участваха още г-н Валентин Велчев, временно изпълняващ длъжността кмет на община Търговище и представители на стъкларския холдинг: г-н Зеки Будак – директор на „Тракия Глас България” ЕАД, г-н Мухсин Мироглу – директор на „Шишеджам Аутомотив България” ЕАД, г-н Бахтияр Далгъч – директор на„Пашабахче България” ЕАД и г-н Красимир Кънев, ръководител на звеното за корпоративни и външни отношения в холдинга.
„С осигуреното финансиране показваме, че държавата изпълнява ангажиментите си към големите предприятия на територията на област Търговище. Благодаря на министър-председателя г-н Бойко Борисов за оказаната подкрепа, която той обеща през месец август при посещението си в завода” – заяви г-н Митко Стайков. И подчерта, че това е възможността реално да се усети, че държавата не е безразлична към проблемите на предприятията в региона.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище