Дата / Час


петък 08 ноември 2019 - 17:49:46
изглед за печат
Днес, 08.11.2019 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков откри тържествената сесия по конструиране на Общински съвет – Търговище (2019 – 2023 г).
„За мен е чест и удоволствие да бъда тук и да поздравя всички Вас, уважаеми д-р Дарин Димитров – кмет на община Търговище, уважаеми общински съветници, кметове на кметства и кметски наместници” – приветства присъстващите областният управител и от трибуната в зала „Христо Самсаров” се обърна към всички жители на община Търговище с думи на благодарност за активността, подкрепата и активното им участие по време на изборния процес.
„Изборите отминаха и вече ни предстои работа. В тази връзка най-силното ми желание е да загърбим политическите пристрастия и да работим ръка за ръка за благото и за развитието на община Търговище. Нека заедно вървим напред и заедно да създаваме добри неща в града и за жителите на общината” – заяви в обръщението си г-н Стайков.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище