Дата / Час


понеделник 04 юли 2016 - 13:11:33
изглед за печат
Областният управител Светлин Бонев присъства днес на тържеството на ОД на МВР-Търговище, посветено на 5 юли – професионалния празник на служителите от системата на МВР. Гости на празника бяха и народни представители, кметове от областта, представители на съдебната власт, различни институции.

Празникът започна с молебен за здраве и успех на служителите от Областната дирекция, отслужен от Ставрофорен иконом Славчо Проданов и продължи с издигне знамената на Република България и на Европейския съюз. Тържествената част завърши с демонстрации на „Специализираното тактическо звено за бързи действия” към ОДМВР-Търговище и Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Търговище.

В 10 часа започна традиционния турнир по стрелба с боен пистолет за представители на органите на местно самоуправление, съдебната власт и медиите. Празникът ще продължи със състезания по футбол на малки вратички и по теглене на въже, в които ще вземат участие отбори на районните управления в състава на Дирекцията и на РД „ПБЗН“-Търговище.
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище