Дата / Час


сряда 07 март 2018 - 17:31:26
изглед за печат
Днес, 07.03.2018г., Областният управител на Търговище г-н Митко Стайков присъства на училищно тържеството по повод 3 март - Националния празник на България в ОУ „Христо Ботев“ – с.Камбурово. С питка и сол бе посрещнат губернатора. Историческо представяне на важните събития свързани с този паметен ден започнаха с тържественото слово по повод 140 години от Освобождението на България. С възторг и патриотичен заряд учениците рецитираха стихове за родината. Ретроспекция на най-славните и героични дни от българската история върна гостите назад в миналото и зареди атмосферата с чувства на родолюбие и признателност към героите паднали за освобождението на България.
Областният управител поздрави Директора на училището Здравка Динчева и всички учители за труда, и усилията които полагат за обучението на младото поколение. На учениците пожела да зачитат традициите и да обичат родината си. Той поздрави и всички жени в залата по повод предстоящия празник Осми март – Международен ден на жената, като им пожела да бъдат здрави, щастливи и много обичани.
Официални гости на тържеството бяха Началникът на РУО – г-жа Елка Станчева , директори на училища и държавни структури, бивши учители, родители и други. Празникът завърши с изненади, като децата поднесоха цветя и ръчно изработени картини за гостите.


Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище