Дата / Час


петък 26 юни 2020 - 07:36:03
изглед за печат
Денят за безопасност на движението по пътищата – 29 юни, ще бъде отбелязан в Търговище с редица прояви, инициирани от областния управител на област Търговище г-н Митко Стайков.
За 10.00 часа на 29.06.2020 г. са организирани демонстративни игри по правилата за движение по пътищата между деца от ДГ №2 „Осми март” – гр. Търговище. Под надслов „Уча играейки, живея знаейки”, възпитаниците на детската градина ще покажат своите знания по БДП пред родители и гости.
По повод 29 юни, Областна администрация – Търговище изготви тематични стикери, плакати и рекламни съоръжения тип „билборд”, изображенията за които са предоставени от ДА „Безопасност на движението по пътищата”. Организирана е и съвместна акция между служители на МВР и деца от Детско полицейско управление – Търговище за раздаване на стикери, като за целта ще бъдат обособени четири пункта.
Плакати, които да привличат вниманието на шофьори и пешеходци към правилата за безопасно движение по пътищата, ще бъдат предоставени на общинските администрации в обхвата на област Търговище. Техен остава ангажиментът да ги поставят на възлови места.

[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище