Дата / Час


сряда 23 декември 2020 - 13:01:53
изглед за печат
44 са новите случаи на коронавирус, регистрирани за област Търговище днес, 23.12.2020 г. Същите са разпределени както следва: община Търговище – 40, община Попово – 3 и община Омуртаг – 1. В общините Антоново и Опака няма нови доказани случаи на заболяването. Общият брой на диагностицираните с COVID-19 лица в областта към този момент става 2107.

Седем лица, чиито резултати са се позитивирали през последното денонощие, са настанени за лечение в болнични заведения, а всички останали са поставени под домашна карантина с предписания на РЗИ – Търговище. Сред карантинираните новозаразени са 20 лица от ЦНСТМУ – гр. Търговище, в това число 13 потребители и 7 лица от персонала на социалното заведение. Под карантина са поставени още 28 лица, контактни на установените новозаболели.

Вследствие на коронавирусната инфекция, за изминалите 24 часа в област Търговище е регистриран един смъртен случай. Починал е мъж на 63 г. от община Търговище, след получен масивен инфаркт.

[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация



Последни новини

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище