Дата / Час


сряда 17 февруари 2021 - 14:27:43
изглед за печат
Днес, 17.02.2021 г., заместник областният управител на област Търговище проведе работна среща, във връзка с провеждането на редовните парламентарни избори на 4 април 2021 г., които ще бъдат организирани и проведени във време на извънредна епидемична обстановка. В нея взеха участие представители на РИК-Търговище, Община Търговище, ОД МВР, РЗИ, „Информационно обслужване” АД и други, ангажирани с организацията по посрещане на СИК след приключване на изборния ден.

Участниците в срещата постигнаха съгласие за реда по приемане и предаване на изборните книжа и протоколите от секционните избирателни комисии към РИК и „Информационно обслужване” АД, спазвайки указанията за безопасност в епидемична обстановка.

Директорът на ОД МВР – Търговище ст. ком. Николай Ненков заяви, че служителите на Областната дирекция имат опит и няма да бъдат допуснати проблеми при организацията на изборния ден и опазване на обществения ред. Предварително ще бъдат извършени обследвания на помещенията за секционните избирателни комисии /СИК/.

[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище