Дата / Час

Търси се финансиране за четири обекта, пострадали при поройния дъжд в община Антоново в края на месец юни

петък 10 септември 2021 - 11:07:10
изглед за печат
Във връзка с Правилника за организацията и дейността на Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет. На 09.09.2021 г. в пресцентъра на Областна администрация - Търговище се проведе заседание на Постоянната работна група /ПРГ/ към областния управител. То бе председателствано от заместник областния управител на област Търговище Валери Симеонов.

Присъстващите членове на ПРГ бяха запознати с постъпилите в администрацията искания за финансиране отстраняването на последици от бедствие, внесени от кмета на община Aнтоново Хайредин Мехмедов. Щетите са нанесени вследствие на проливен дъжд, валял около два часа на 26.06.2021 г. в района на Община Антоново. Групата разгледа общо седем сигнала. След гласуване Постоянната работна група реши да предложи на областния управител да изпрати в МКВП към МС становище, че четири от исканията на кмета на община Антоново са целесъобразни за финансиране.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище