Дата / Час


петък 15 септември 2023 - 09:22:27
изглед за печат
Уважаеми учители,
Скъпи ученици
Уважаеми родители


С удоволствие и вълнение бих искала да Ви поздравя от името на областна администрация и лично от мое име, с откриването на новата учебна година!
Първият учебен ден - 15 септември винаги е символ на едно ново начало, изпълнено с надежди и очаквания, знания и предизвикателства, положителни емоции и мечти.
Скъпи първокласници, днес за Вас това е първият трепет по пътя на знанието, а за Вас дванадесетокласници предстои последната учебна година преди да прекрачите в света на възрастните. Скъпи ученици, вярвайте в себе си, мечтайте, учете, творете, дерзайте със сърце и постигайте целите си!
На Вас уважаеми учители, желая здраве, сили, творческо дръзновение, с които да водите децата. Вие сте не само техни учители, но и духовни ментори, предавайки им не само знания, но и най-важните житейски уроци - да бъдат добри и всеотдайни личности.
На Вас, уважаеми родители, пожелавам търпение, хармония и любов, за да бъдете опора и подкрепа на децата и младежите в тяхното израстване!
Нека за всички новата учебна 2023/2024 година бъде ползотворна и успешна! На добър час!

Гергана Цонева
Областен управител на област Търговище
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2024, Всички права запазени - Област Търговище