Дата / Час


четвъртък 18 април 2024 - 11:04:49
изглед за печат
Oбластният управител на област Търговище Гергана Цонева поздрави писателката Неда Антонова, по случай издаването и представянето на най-новия й роман "Плодовете зреят нощем". Официалното представяне на книгата за търговищките читатели се състоя в Регионална библиотека "Петър Стъпов" - гр.Търговище.
"Със своето творчество Вие разкривате пред нас, Вашите читатели, необятни, нови хоризонти. Умеете със своя талант и професионализъм да водите читателите си в света на духовното богатство, в света на вечното - писаното СЛОВО. Уверена съм, че Вашата личност и творческо наследство ще продължават ярко да светят в културния ни живот", бе отбелязано в поздравителния адрес от името на областния управител Гергана Цонева към авторката.
Неда Антонова е автор на 24 книги - исторически романи, повести, театрални пиеси ю, новели, стихосбирки. Тя е сред най-четените изследователи и автори на книги на историческа тематика в България.
Областният управител на област Търговище Гергана Цонева пожела на Неда Антонова здраве , да бъде все така вдъхновена и енергична, с нестихващо творческо перо и завладяваща нови професионални върхове.

[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2024, Всички права запазени - Област Търговище