Дата / Час


петък 05 юли 2024 - 19:14:42
изглед за печат
Областният управител на област Търговище Гюрсел Хасанов проведе работна среща с главния секретар на омбудсмана на Република България д-р Айсун Авджиев.
По време на работното посещение областният управител на област Търговище Гюрсел Хасанов обсъди със секретаря на омбудсмана конкретни проблеми и казуси на жители от област Търговище, поискали помощ по време на приемния ден в администрацията. Обсъдени бяха често задавани въпроси от различно естество, свързани с жалби и сигнали от граждани в сферата на здравеопазването, социалните услуги и др.
Областният управител на област Търговище Гюрсел Хасанов заяви, че съвместната институционална работа трябва да продължи, в интерес на жителите на област Търговище.
"Още при встъпването ми в длъжност заявих, че ще работим активно за подобряване на живота в населените места от нашата област, както и за това действията на Областна администрация да бъдат прозрачни и достъпни за всички. Считам, че с екипната междуинституционална работа ще можем да оползотворим възможностите за общи действия и партньорство при разрешаването на проблемите на местните жители", каза областният управител на област Търговище Гюрсел Хасанов.
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2024, Всички права запазени - Област Търговище