Дата / Час


сряда 10 февруари 2016 - 12:03:38
изглед за печат
Дария Данаилова е най-активния участник от община Търговище в кампанията „Опознай родния край“. Ученичката от 4 „б“ клас в I СОУ „Св. Седмочисленици“ е посетила 12 обекта от общо 20, включени в туристически пътеводител. Днес, зам.областният управител Йорданка Георгиева й връчи грамота от областния управител Светлин Бонев и я поздрави за ентусиазма и интереса към културно-историческите обекти в област Търговище.

В края на месеца ще бъдат връчени грамоти от областния управител и на всички ученици от 3 „б“ клас на ОУ „Л.Каравелов гр. Попово, които са посетили всички обекти от кампанията Опознай родния край“.

Кампанията се провежда под патронажа на областния управител Светлин Бонев е ориентирана към учениците от 3-ти до 7-ми клас от цялата област Търговище. Всеки от тях разполага с безплатен туристически пътеводител с 20 от най-значимите туристически и културно-исторически обекти в областта. Под всеки от обектите има възможност за поставяне на печат или марка. Участникът, посетил 10, 15 или 20 обекта и поставил печат ще получи отличие – специална грамота „Опознай родния край”, осигурена от Областна администрация Търговище. Кампанията ще продължи до 30.06.2016 г.
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2024, Всички права запазени - Област Търговище