Дата / Час


понеделник 02 октомври 2023 - 19:08:44
изглед за печат
Областният управител на област Търговище Гергана Цонева уважи тържественото откриване на новия творчески сезон в Център за подкрепа на личностното развитие - ОДК Търговище. В началото на тържеството директорът на ЦПЛР Марианна Савова приветства гостите и пожела успешна нова творческа година на всички деца, младежи, учители и треньори.
Организаторите бяха подготвили музикална програма за своите гости, с която бе даден и старт на учебната година в комплекса.
Областният управител на област Търговище Гергана Цонева благодари на директора на ЦПЛР Марианна Савова за отправената покана и пожела успех на децата във всички дейности и направления.
"За мен е удоволствие да видя толкова много деца, младежи, учители, родители, обединени от изкуството и спорта. Пожелавам на цялото семейство на ЦПЛР-ОДК Търговище вдъхновение, с което да покорява нови творчески върхове, да завоюва медали и награди, да се забавлява, да мечтае, да развива дарби, таланти и възможности", пожела областният управител на област Търговище Гергана Цонева.
640 даровити деца, разпределени в различните клубни форми в комплекса ще творят през новата учебна 2023/2024 г.
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2022, Всички права запазени - Област Търговище