Дата / Час


вторник 21 май 2024 - 18:45:22
изглед за печат
Заместник областният управител на област Търговище Димитър Станев бе гост на официалната церемония по награждаване на победителите в Националния конкурс "България в картини и слово". Конкурсът се провежда за единадесета поредна година и включва три направления, в които децата и младежите могат да изявят своите таланти - литературно творчество, изобразително изкуство и мултимедиен проект. Организатор на конкурса с международно участие е ЦПЛР- ОДК Търговище, които изказаха благодарност на журито за компетентните оценки и поздравиха всички участници, насърчавайки ги отново да се включат в следващото издание.
От името на областния управител на област Търговище Гергана Цонева, нейният заместник Димитър Станев връчи две специални награди за участници от конкурса. Едната бе присъдена на Мариана Дракова, ученик в 6 клас на Първо ОУ "Христо Ботев" - гр. Търговище, участвала в литературния раздел. А другата на Муса Пашов от Първо СУ "Св. Седмочисленици" за мултимедийната му презентация.
"Талантите ни деца трябва да бъдат поощрявани и стимулирани да развиват заложбите и интересите. За това Ви желаем много творческо вдъхновение и нови успехи", пожела заместник областният управител на област Търговище Димитър Станев на победителите.
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2024, Всички права запазени - Област Търговище