Дата / Час


понеделник 15 юни 2015 - 11:10:41
изглед за печат
Днес, 15 юни 2015 г. зам.областният управител Йорданка Георгиева връчи официално грамотите на участниците и победителите в Регионалния събор „Търговище 2015", които ще представят областта на Националния събор за народно творчество „Копривщица 2015". На всеки от участниците тя пожела много успехи и достойно представяне на 7, 8 и 9 август, когато ще се проведе събора в Копривщица.

Областният управител Светлин Бонев благодари за труда и ентусиазма, с които изпълнителите възраждат автентичния българския фолклор. ”Истински щастлив съм, че вашите изпълнения са избрани да представят изворния фолклор на област Търговище на Националния събор в Копривщица. Желая ви успех, бъдете все така вдъхновени и всеотдайни към народното творчество”, пожела на участниците губернаторът.

Снимков материал от Регионалния събор „Търговище 2015” е представен в изложба, подредена пред сградата на Областна администрация – Търговище. Снимките са дело на участниците в проекта „Широко отворени очи”, който е насочен към хора с увреден слух.

Фото галерия може да видите ТУК


Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2024, Всички права запазени - Област Търговище