Дата / Час


сряда 17 април 2019 - 13:17:39
изглед за печат
На 16.04.2019г., областният управител г-н Митко Стайков присъства на юбилейният празник на вестник „Знаме” – Търговище. На мероприятието официални гости бяха кметът на града д-р Дарин Димитров, секретарят на общината Христалина Халачева, заместник-кметове на общината, кметът на община Антоново Хайредин Мехмедов, отец Славчо Проданов, бивши редактори, сътрудници, бизнесмени, приятели, и др.
Управителят на редакцията г-жа Дияна Вълчева приветства гостите с добре дошли и ги запозна с дългогодишната история на вестника. Тя разказа за трудните периоди, през които са преминали заедно с нейните колеги, а също така и за безбройните радостни моменти, които са преживели.
„За мен е удоволствие да съм тук и да Ви поздравя по случай юбилея. Приветствам Ви за дейността, която извършвате и затова, че продължавате по най добрия начин да доставяте информация за това, какво се случва в региона и страната”, заяви областният управител и пожела много здраве, късмет и успехи на екипа на вестника.
„Вестник „Знаме” е намерил своята ниша в културния живот на града ни и смело върви напред към 8-хилядния си брой. Заслугата за това е малобройният редакционен екип с помощта на местни патриоти”, подчерта г-жа Вълчева по време на срещата.
С едноминутно мълчание отдадоха своята почит за хората, който са оставили част от себе си в редакцията.
Присъстващите бяха наградени с поздравителни адреси от главния редактор.


Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище