Дата / Час


вторник 11 февруари 2020 - 12:25:59
изглед за печат
Днес, 11.02.2020 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков изпълни поредно свое обещание към жителите на региона. Този път г-н Стайков подари нов микрофон за нуждите на пенсионерски клуб „Хан Омуртаг” – гр. Омуртаг.
Областният управител е своеобразен кръстник на единствения пенсионерски клуб в града, чиито членове са общо 145 души. Клубът е място за среща, за разговори и забавления на голяма част от възрастните хора в Омуртаг.
Подаръкът г-н Стайков връчи на председателя на ПК „Хан Омуртаг” г-н Снежана Харизанова, с пожелания за здраве и дълголетие на всички присъстващи, на техните близки и приятели. „Винаги съм готов да съдействам за добри инициативи и необходими дела. Щастлив съм, че днес успях да направя деня Ви поне малко по-усмихнат, защото всички ние Ви дължим много за мъдростта, трупана в годините и отдадеността Ви в обществено-културния живот на общината”, каза пред част от членовете на Клуба г-н Стайков. От своя страна г-жа Харизанова благодари за бързата реакция и доброто отношение към възрастните жители на Омуртаг.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище