Дата / Час


сряда 30 октомври 2019 - 13:14:10
изглед за печат
Днес, 30.10.2019 г., областният управител на област Търговище г-н Митко Стайков подари мултифункционална копирна машина за нуждите на Регионалната библиотека „Петър Стъпов” в областния град. Символично г-н Стайков връчи дарението на директора на културната институция г-жа Росица Куцарова, в присъствието на нейния екип.
В навечерието на Деня на народните будители – 1 ноември, областният управител дари многофункционалната машина, в знак на уважение и признателност към работата на служителите в Регионалната библиотека. „Приемете този жест като знак на благодарност за неуморния Ви труд по опазване на писаното слово за поколенията” – заяви пред библиотекарите в Търговище г-н Стайков.
„Безкрайно сме щастливи от предоставеното ни ново устройство. То ще ни осигури допълнителни възможности при изпълнение на всекидневните ни ангажименти и услугите към нашите потребители” – каза с благодарност г-жа Куцарова.
Директорът на РБ „Петър Стъпов” в Търговище изрази желанието на целия колектив на библиотеката за продължаване на добрите контакти и високата лична ангажираност на областния управител, по отношение повишаване качеството на условията за работа и предоставяните услуги в културната институция.Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище