Дата / Час


сряда 08 юни 2016 - 10:39:09
изглед за печат
В Областна администрация Търговище се проведе заседание на Постоянната комисия по заетост към Областния съвет за развитие на област Търговище, председателствано от зам.областния управител Стефан Иванов.

На заседанието, Кремена Калчева - представител на Дирекция „Регионална служба по заетостта“-гр. Русе представи кратка информация за схема „Обучения и заетост“ от ОПРЧР 2014-2020 г. Тя поясни, че основната цел на схемата е интеграцията на безработни лица на възраст над 29 г., регистрирани в ДБТ, в заетост при работодател в реалния бизнес или институции на местното самоуправление чрез обучения, съобразени с индивидуалните нужди на работното място и субсидия за заетост. Допустимите целеви групи по проекта са безработни лица на възраст над 29 г., с основно или по-ниско образование, продължително безработни с регистрация в ДБТ от 12 и повече месеца, безработни на възраст над 54 години.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2024, Всички права запазени - Област Търговище