Дата / Час

По повод 30-годишния юбилей на Школата за модерен балет

петък 28 юни 2024 - 11:09:30
изглед за печат
Заместник областният управител на област Търговище Гергана Цонева връчи поздравителен адрес, по повод 30-годишния юбилей на Школата за модерен балет "Вега", с ръководител Марианна Савова.
"През всички тези години Модерен балет "Вега" са еталон за Търговище, за професионализъм, за талант и постоянство, за новаторство и високи успехи. Вашата отдаденост и страст към танца са вдъхновявали много деца и младежи да обичат изкуството и да бъдат изящни личности както на сцената, така и в живота.
Вашият принос към развитието на танцовото изкуство е безценен и достойно оценен от всички нас! "ВЕГА" е символ на гордост! Благодарим Ви за всички емоции през годините, затова, че Ви има, както и за танцовия полет, с който сте устремени да се развивате напред", е отбелязано в поздравителния адрес от името на областния управител на област Търговище Гюрсел Хасанов.
На сцената на Драматичен театър - Търговище "Вега" представи най-атрактивните си танци, печелили редица завоевания и отличия през годините.
"Балет "Вега" подари на своята публика един незабравим концерт-спектакъл, представящ изяществото на танца и магията, която "Вега" винаги носят с присъствието си на сцената! Нека вдъхновението за тях никога не угасва и успехите им да се множат, с удовлетворение и творчески подем", пожела заместник областният управител на област Търговище Гергана Цонева след юбилейния празничен концерт на Школата.
Областна администрация Търговище

Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрацияПоследни новини

Анкета

(C) 2024, Всички права запазени - Област Търговище