Дата / Час

По повод 30-годишния юбилей на Школата за модерен балет

петък 28 юни 2024 - 11:09:30
изглед за печат
Заместник областният управител на област Търговище Гергана Цонева връчи поздравителен адрес, по повод 30-годишния юбилей на Школата за модерен балет "Вега", с ръководител Марианна Савова.
"През всички тези години Модерен балет "Вега" са еталон за Търговище, за професионализъм, за талант и постоянство, за новаторство и високи успехи. Вашата отдаденост и страст към танца са вдъхновявали много деца и младежи да обичат изкуството и да бъдат изящни личности както на сцената, така и в живота.
Вашият принос към развитието на танцовото изкуство е безценен и достойно оценен от всички нас! "ВЕГА" е символ на гордост! Благодарим Ви за всички емоции през годините, затова, че Ви има, както и за танцовия полет, с който сте устремени да се развивате напред", е отбелязано в поздравителния адрес от името на областния управител на област Търговище Гюрсел Хасанов.
На сцената на Драматичен театър - Търговище "Вега" представи най-атрактивните си танци, печелили редица завоевания и отличия през годините.
"Балет "Вега" подари на своята публика един незабравим концерт-спектакъл, представящ изяществото на танца и магията, която "Вега" винаги носят с присъствието си на сцената! Нека вдъхновението за тях никога не угасва и успехите им да се множат, с удовлетворение и творчески подем", пожела заместник областният управител на област Търговище Гергана Цонева след юбилейния празничен концерт на Школата.
Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2024, Всички права запазени - Област Търговище