Дата / Час

За поредна година bTV Media Group в партньорство с Министерството на околната среда и водите инициира националната кампания „Да изчистим България заедно"

петък 16 септември 2022 - 14:03:02
изглед за печат
Тази година най-мащабното доброволческо движение у нас ще се проведе на 17 септември (събота) като част от Световния ден на почистването (World Cleanup Day).
По традиция Областна администрация – Търговище подкрепя инициативата, като и тази година призовава всички граждани, публични институции, неправителствени организации, учебни заведения, фирми и ведомства да вземат активно участие в почистването на обществени терени и замърсени зони в населените места на областта.
Дългогодишното партньорство и подкрепа на доброволци, бизнес структури и институции за кампанията е доказало, че спестява значими средства от бюджетите на общините и осигурява сериозен ресурс за постигането на по-чиста околна среда.

Грижата за природата е отговорност във всеки един ден от живота ни, като личната ангажираност е неизменна част от начина за поддържане на мястото, където живеем, уютно и приветливо.


Областна администрация Търговище

Анкета

(C) 2024, Всички права запазени - Област Търговище