Дата / Час


вторник 24 ноември 2020 - 15:03:32
изглед за печат
Нови 29 случая на коронавирус са регистрирани в област Търговище през последното денонощие. С тях общият брой на инфектираните с COVID-19 в областта става 1652.

Установените случаи на заболяването са разпределени, както следва: община Търговище – 11, община Омуртаг – 10, община Попово – 7, община Антоново – 1. Настанени за лечение в заведения за болнична медицинска помощ са 19 души. С предписания на РЗИ-Търговище, други 10 лица са поставени под домашна карантина, като двама от тях са заявили, че ще прекарат периода на изолация на територията на друга област, за което своевременно е подадена информация до съответната РЗИ.

Вследствие на коронавирусното заболяване, в област Търговище са регистрирани нови три смъртни случая. Починали са жена на 59 г. и мъж на 71 г. от община Омуртаг и жена на 77 г. от община Търговище.

[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

понеделник 23 ноември 2020 - 13:51:54
изглед за печат
Нови 8 случая на COVID-19 са доказани при жители на област Търговище през последното денонощие. Седем от заболелите са установени в община Търговище, като са настанени за лечение в МБАЛ – Търговище. Един случай е потвърден в община Попово. Диагностицираният ще прекара периода на домашна карантина на адрес в друга област, за което информация е подадена в съответната РЗИ.

В област Търговище са регистрирани нови три смъртни случая. Вследствие на COVID-19 са починали две жени на 69 г. от гр. Търговище и на 77 г. от община Попово, както и мъж на 58 г. от гр. Попово.

Общият брой на диагностицираните с коронавирус жители на област Търговище към 23.11.2020 г. е 1623. Активните случаи са 455. В лечебните заведения за болнична помощ на територията на областта са настанени 112 души, а на домашно лечение и в период на карантина са 343 лица. Към момента излекувани от коронавирусната инфекция са 1074 от диагностицираните. За съжаление, 94 души загубиха живота си, вследствие на заболяването.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

неделя 22 ноември 2020 - 11:58:12
изглед за печат
8 случая на COVID-19 са потвърдени при жители на област Търговище през последното денонощие. С тях общият брой на диагностицираните с коронавирус в областта става 1615.

Шест от случаите са регистрирани в община Търговище, а другите два - в община Попово. Едно лице е настанено за лечение в болнично заведение, а седем души са поставени под домашна карантина. С предписания на РЗИ-Търговище карантинирани са и 10 лица, контактни с новите заболели.

В област Търговище е регистриран един смъртен случай, вследствие на COVID-19. През последните 24 часа е починал мъж на 60 г. от община Търговище, хоспитализиран за лечение на двустранна пневмония.

[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

събота 21 ноември 2020 - 13:42:44
изглед за печат
26 са новопотвърдените случаи на коронавирус, регистрирани при жители на област Търговище през последното денонощие. С тях общият брой на заболелите достигна 1607.

В три от петте общини на областта са установени новите случаи на заболяването. В община Търговище са регистрирани 14 случая, в община Омуртаг - 9 и в община Попово - 3.

Хоспитализирани са 7 души, а 19 са поставени под домашна карантина. С предписания на РЗИ-Търговище са карантинирани общо 59 лица, контактни на новите заболели. В това число са и 40 ученици от две паралелки на учебно заведение в гр. Търговище. Същите са били в контакт с двама учители, дали положителни проби за PCR-изследване.

През последните 24 часа, в област Търговище е регистриран един смъртен случай. Починала е незряща жена на 31 г., с придружаващо заболяване - бъбречна недостатъчност.

[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

петък 20 ноември 2020 - 13:48:21
изглед за печат
Нови 14 случая на COVID-19 са регистрирани в област Търговище през последното денонощие. С тях общият брой на заболелите достига 1581.

Потвърдените случаи са разпределени в три от петте общини на областта, като в община Търговище са 8, а в общините Омуртаг и Попово – по 3 случая.

В лечебни заведения за болнична медицинска помощ са настанени 8 от новодиагностицираните, а с предписания на РЗИ - Търговище останалите шест лица са насочени за спазване на домашна карантина. Предписания за карантиниране са получили и общо 15 лица, контактни на новите заболели.

В област Търговище са регистрирани два смъртни случая, вследствие на COVID-19. Починали са мъж на 70 г. от гр. Омуртаг и 60-годишен мъж от гр. Търговище.


[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

четвъртък 19 ноември 2020 - 13:18:58
изглед за печат
Нови 24 случая на COVID-19 са регистрирани в област Търговище през последното денонощие. Така общият брой на заболелите в областта става 1567. Новопотвърдените случаи са установени и в петте общини, както следва: община Търговище – 14, община Попово – 6, община Омуртаг – 2, а в общините Антоново и Опака – по един. В лечебни заведения за болнична медицинска помощ са настанени 12 от диагностицираните, а останалите 12 души са поставени под домашна карантина. С предписания на РЗИ – Търговище са карантинирани общо 58 лица, контактни на новите заболели. В това число са и 22 деца в ученическа възраст от една паралелка на училище в гр. Търговище, чийто учител е диагностициран с коронавирус. В периода на изолация обучението за карантинираната паралелка ще се осъществява в електронна среда от разстояние. През последното денонощие, вследствие на COVID-19, са починали 3 лица, лекувани в болнични заведения. Битката с вируса са загубили жени на 50 и 57-годишна възраст и мъж на 78 години.

[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище

сряда 18 ноември 2020 - 14:14:41
изглед за печат
30 са новопотвърдените случаи на COVID-19, регистрирани през последното денонощие при жители на област Търговище. Така общият брой на инфектираните с коронавирус в областта става 1533. Нови случаи на заболяване са установени и в петте общини на областта. В община Търговище техният брой е най-висок – 17, в община са 9. В община Омуртаг има два нови случая, а в общините Антоново и Опака по един. Девет от новозаболелите са хоспитализирани, като всички са настанени за лечение в МБАЛ – Търговище. Останалите 21 лица са поставени под домашна карантина с предписания на РЗИ – Търговище, като петима са посочили, че ще прекарат периода на самоизолация на територията на друга област. Под домашна карантина са поставени и общо 57 контактни лица. В това число са и 25 ученици от една училищна паралелка в община Търговище, контактни на съученик с доказан COVID-19. Вследствие на заболяването, в област Търговище са регистрирани нови четири смъртни случая. В лечебни заведения за болнична помощ са починали жена на 73 г. и трима мъже на възраст 53, 70 и 75 г.

[ Прочети още... ]
Областна администрация Търговище
Отиди на страница  1 2 [3] 4 ... 184 185 186

Анкета

(C) 2011, Всички права запазени - Област Търговище